Veilig betalen

Tijdelijk gratis verzending

Verzending zelfde dag

Binnen 14 dagen retourneren

tijdelijk 10% korting op jouw eerste bestelling met code #pn10new

close menu

Versterk je afweersysteem met een natuurlijk voedingssupplement

Tijdens de koude herfst- en wintermaanden stellen virussen en bacteriën het afweersysteem op de proef. Onze immuniteit kan dan een stevige boost gebruiken. Onze hoogwaardige supplementen met bètaglucanen, vitamine D, zink en selenium versterken je weerstand op een natuurlijke manier.

Een sterke weerstand is de basis van een goede gezondheid

Ons afweersysteem is een natuurlijke muur tegen de virussen en bacteriën waarmee we elke dag in contact komen. Hoe stevig die muur is, hangt af van de witte bloedcellen en antistoffen.

De lymfocyten, een bepaald soort witte bloedcellen, zorgen voor de aanmaak van antistoffen in ons lichaam. Deze antistoffen grijpen in het bloed indringers zoals bacteriën en virussen vast, waarna andere witte bloedcellen de indringers uitschakelen. Op die manier vermijd je dagenlang snotteren, virale infecties en andere ongemakken zoals blaasontstekingen en vermoeidheid.

3522

Wat zorgt ervoor dat je immuunsysteem afbrokkelt?

Niet iedereen heeft van nature een even sterk afweersysteem. Mensen met diabetes, kanker, hormonale stoornissen en andere aangeboren immuunstoornissen hebben door hun ziekte een verzwakte weerstand. Maar er zijn nog andere, vaak voorkomende, oorzaken van afgebrokkelde immuniteit waarop we wél een rechtstreekse invloed hebben, zoals een ongezonde levensstijl en slecht slapen.

Verzwakte weerstand versterken? Zo doe je dat

  • Beweeg voldoende. Ga sporten of maak regelmatig een lange wandeling. Het beetje zonlicht dat je op je huid krijgt, maakt tijdens de wintermaanden al een wereld van verschil.
  • Eet gezond. Groenten en fruit zitten barstensvol antioxidanten die ons afweersysteem op peil houden.
  • Probeer een vast slaappatroon te hebben. Onregelmatige slaap zorgt voor extra vermoeidheid en haalt het afweersysteem naar beneden.
  • Vermijd stress waar en wanneer het kan. Hoe meer stress, hoe zwakker onze immuniteit.
  • Ondersteun je afweersysteem met een natuurlijk voedingssupplement van PharmaNutrics.

Verhoog je weerstand met onze natuurlijke supplementen 

Glucan Plus is een natuurlijke immuniteitsversterker. Het beschermt tegen verkoudheden, bronchitis en andere luchtwegeninfecties. Voor zijn beschermende werking doet Glucan Plus een beroep op bèta-1,3/1,6-glucaan en zink-citraat. Bètaglucanen brengen het immuunsysteem in evenwicht. Zink-citraat draagt bij tot de normale werking van het afweersysteem. In duo met bèta-1,3/1,6-glucaan houdt zink-citraat de weerstand op peil en vormt het als Glucan Plus een lichaamseigen leger tegen bacteriën en virussen.

Immunonix Forte versterkt het afweersysteem tegen infecties, bacteriën. Het bevat S-acetyl-L-glutathion, de meest actieve vorm L-glutathion. Als krachtige antioxidant versterkt het ons afweersysteem door het aanwakkeren van de lymfocyten, de witte bloedcellen die zorgen voor de aanmaak van antistoffen. S-acetyl-L-glutathion krijgt hulp van natuurlijke bètaglucanen, vitamine C, zonnevitamine D3, quercetine, zink-citraat, selenium, mangaan-bisglycinaat en koper-bisglycinaat. Allemaal hebben ze een hoge biologische beschikbaarheid en zorgen voor balans in het afweersysteem. Het maakt hen krachtpatsers voor de immuniteit.

Voeg onze afweerversterkende supplementen hieronder toe aan je winkelmandje.

Jouw weerstand verhogen op een natuurlijke manier?

Laat je persoonlijk adviseren over onze voedingssupplementen.

Contacteer ons

Gerelateerde berichten

Detox kuur beginnen na de kerst- en nieuwjaarsperiode? Zo doe je dat lees meer
Detox kuur beginnen na de kerst- en nieuwjaarsperiode? Zo doe je dat

Wil je na de kerst- en nieuwjaarsperiode een natuurlijke detox kuur beginnen? PharmaNutrics vertelt waarom een detox kuur goed is voor lever en gal en […]

Migraine: welke voedingssupplementen helpen aanvallen voorkomen? lees meer
Migraine: welke voedingssupplementen helpen aanvallen voorkomen?

Ben jij een van die ongeveer 15% Belgen die regelmatig een migraine aanval heeft? Dan besef je ten volle de impact van migraine op het […]

Vaak angstgevoelens? Breng lichaam en geest op een natuurlijke manier tot rust lees meer
Vaak angstgevoelens? Breng lichaam en geest op een natuurlijke manier tot rust

De jongste jaren zijn we ons meer bewust van het belang van mentaal welzijn. Dat is belangrijk. Toch zijn er nog veel mensen die kampen […]