Veilig betalen

Gratis levering boven €35

Verzending zelfde dag

Binnen 14 dagen retourneren

tijdelijk 10% korting op jouw eerste bestelling met code #pn10new

close menu

Vakantiestress vermijden? Zo doe je dat

Het is eindelijk zomervakantie. En vakantie, dat betekent relaxen en geen stress, toch? Helaas laten je gedachten zich niet zomaar controleren met een aan- en uitknop. Het werk en andere zorgen blijven smeulen. En zo hoopt vakantiestress zich op.

Enkele handige tips om vakantiestress uit je lijf te laten vloeien

  • Vertrek goed voorbereid op vakantie. Regel geen dingen last minute. Rust in het hoofd geeft een zorgeloos vakantievertrek.
  • Leg je smartphone opzij en check niet dagelijks je mails. Hou het werk op afstand. ‘Out-of-office’ is geen loos begrip. Neem dat ook letterlijk. Ontdek een rustige omgeving waarin je niet wordt omsingeld door constante prikkels.
  • Vakantie is ook uitslapen, niet? Niet vanaf dag één. Verander je dagritme niet bruusk. Wees jezelf ervan bewust dat ook je lichaam moet wennen aan vakantie.
  • Doe beroep op een hulpje. Ondersteun je voedingspatroon met Ashwagandha 600 en Relax Plus, natuurlijke voedingssupplementen van PharmaNutrics.
4755

Ons supplement met ashwagandha zorgt voor een rustgevend gevoel

Ons supplement Ashwagandha 600 is gebaseerd op de beïnvloeding van het stresshormoon cortisol. Een te hoog cortisolniveau stelt ons lichaam in een verhoogde staat van alertheid. Het zorgt voor stress, angst en slaapproblemen.

Ashwagandha werkt cortisolverlagend en geeft rust tijdens vakantiemomenten. Het vertraagt ons gedachtenmolentje. Als extraatje is ashwagandha ook nuttig voor sporters. Het verhoogt het uithoudingsvermogen en versoepelt de spieren. Minder spierpijn na de inspanning dus. Zo ben je op vakantie fitter tijdens die ontspannende fietstocht of ochtendloop.

Relax Plus is een natuurlijke rustbrenger en stressremmer

Ook Relax Plus brengt kalmte in lichaam en geest. Behalve melatonine en het aan GABA verwante glutamine bevat Relax Plus verschillende rustgevende plantenextracten. Echte valeriaan staat bekend om haar ontspannende werking. Ook het kalmerende karakter van passiebloem, stinkende ballote en citroenmelisse werd uitvoerig beschreven. Samen maken ze van Relax Plus een natuurlijke rustbrenger.

Voeg Ashwagandha 600, GABA 600 en Relax Plus hieronder toe aan je winkelmandje.

Extra advies over onze supplementen bij stress?

De experts van PharmaNutrics beantwoorden al je vragen.

Contacteer ons

Gerelateerde berichten

Zware benen tijdens de zomer? Dit zijn de oorzaken en oplossingen lees meer
Zware benen tijdens de zomer? Dit zijn de oorzaken en oplossingen

Een dagje shoppen of intensief sporten zorgt tijdens de zomermaanden bij velen voor zware benen. Ook ’s nachts kunnen je benen onrustig en vermoeid aanvoelen. […]

Een supplement op basis van bèta-alanine voorkomt snelle spierverzuring lees meer
Een supplement op basis van bèta-alanine voorkomt snelle spierverzuring

Snelle spierverzuring tijdens het sporten is heel vervelend. Ook spierpijn na het sporten beperken we liefst tot het absolute minimum. Een natuurlijk supplement op basis […]

Premenstrueel syndroom (PMS)? Deze supplementen verlichten de klachten lees meer
Premenstrueel syndroom (PMS)? Deze supplementen verlichten de klachten

Ongeveer 25% van de vrouwen kampt met het premenstrueel syndroom (PMS). Bij 5 tot 10% zijn de klachten zo hevig dat normaal functioneren onmogelijk is. […]