Veilig betalen

Tijdelijk gratis verzending

Verzending zelfde dag

Binnen 14 dagen retourneren

tijdelijk 10% korting op jouw eerste bestelling met code #pn10new

close menu

Pharmanutrics helpt je door de meest extreme omstandigheden!

Door Marjolein Decroix, Olympische alpine slalom skister

Een goede gezondheid is voor topsporters cruciaal en zelfs de belangrijkste voorwaarde om prestaties te kunnen leveren. Wie ziek valt of gekwetst geraakt, faalt. Als professioneel skister wordt mijn weerstand op dagelijkse basis zwaar op de proef gesteld. Niet alleen lange trainingsdagen in temperaturen tot wel -15°C en bijkomstige krachttrainingen, maar ook stressvolle wedstrijddagen drijven mijn lichaam tot het uiterste. De natuurlijke producten van Pharmanutrics geven me vertrouwen in mijn gezondheid en bovendien hoef ik me bij dopingcontroles geen zorgen te maken.

1149
1150
1151
1152
1153

Vroeger ging ik er vanuit dat een gezonde en gevarieerde voeding wel voldoende zou zijn, maar uit bloedtesten bleek dat ik wel nood had aan wat extra zink en magnesium. Glucan plus (weerstand) en Magnesium plus (optimale spierwerking) behoren sindsdien dagelijks tot mijn ontbijt. Q10 forte neem ik voor elke skitraining en vitamine B12 elke dag. Het helpt mijn hersenen bliksemsnel te reageren en mijn focus te behouden in veeleisende slaloms waar snelheid en reactiviteit een must zijn. Omdat ik in de bergen weinig vis eet en visolie belangrijk is voor een optimale werking van hart en bloedvaten, compenseer ik dit tekort met Epamix forte. In hotels krijg je vaak te weinig fruit, dus vooral in de winter vind ik Vitamine C 1000 plus een must om gezond te blijven. Om beter te recupereren van de fysiek en mentaal veeleisende dagen en mijn slaapkwaliteit een handje te helpen, sluit ik de dag af met Melatonine druppels.

Meer informatie over deze producten

Eigenlijk doet iedereen een beetje aan topsport: er wordt verwacht dat we dag in dag uit optimaal functioneren: ons gezond en goed gezind door stressvolle situaties heen walsen, vol energie voor de kinderen zorgen en dan nog eens een actieve hobby beoefenen terwijl we soms liever in de zetel zouden ploffen! Pharmanutrics samen met een gezonde gevarieerde voeding houden je niet alleen gezond, ze verhogen ook je levenskwaliteit!

Gerelateerde berichten

Een winterdip? Serotomix Plus helpt je door de donkere dagen lees meer
Een winterdip? Serotomix Plus helpt je door de donkere dagen

Heb je een winterdip of wil je een winterdip voorkomen? Ben je vermoeid, prikkelbaar en word je meegesleurd in negatieve gedachten? Met een natuurlijk steuntje […]

Versterk je afweersysteem met een natuurlijk voedingssupplement lees meer
Versterk je afweersysteem met een natuurlijk voedingssupplement

Tijdens de koude herfst- en wintermaanden stellen virussen en bacteriën het afweersysteem op de proef. Onze immuniteit kan dan een stevige boost gebruiken. Onze hoogwaardige […]

Natuurlijke tips om buikpijn en darmkrampen te verminderen lees meer
Natuurlijke tips om buikpijn en darmkrampen te verminderen

Buikpijn en darmkrampen geven een overheersend onaangenaam gevoel. Vaak gaan ze samen met winderigheid, misselijkheid en zure oprispingen. Ons goed in ons vel voelen begint […]