Veilig betalen

Tijdelijk gratis verzending

Verzending zelfde dag

Binnen 14 dagen retourneren

tijdelijk 10% korting op jouw eerste bestelling met code #pn10new

close menu

Een winterdip? Serotomix Plus helpt je door de donkere dagen

Heb je een winterdip of wil je een winterdip voorkomen? Ben je vermoeid, prikkelbaar en word je meegesleurd in negatieve gedachten? Met een natuurlijk steuntje in de vorm van ons supplement Serotomix Plus brengt PharmaNutrics mentaal evenwicht.

Wat is het verhaal achter die befaamde winterdip?

Tijdens de donkere herfst- en wintermaanden hebben we een fundamenteel gebrek aan daglicht. Dat ontregelt de melatonine-spiegel in ons lichaam. Het maakt ons futloos en moe. Dan slaap je toch beter, zou je denken? Het tegendeel is waar. Onze biologische klok slaat op hol en de hormoonbalans in ons lichaam raakt helemaal overhoop.

Behalve een toename van het slaaphormoon melatonine neemt immers ook de hoeveelheid serotonine af. Serotonine kennen we het best als het gelukshormoon. Een lage serotonine-spiegel duwt onze gedachten richting somberheid en onverschilligheid.

4755

De heilzame natuurlijke tandem saffraan en groene thee

Al duizenden jaren geleden ontdekte men in de Aziatische wereld de kracht van saffraan en groene thee. Saffraan vergroot de beschikbaarheid van serotonine, wat ons een betere mindset geeft tegen donkere gedachten en angsten. Het zorgt ook voor rust in lichaam en geest.

L-theanine is het geheim van groene thee-extract. Het stimuleert een goede nachtrust en is een van de best onderzochte natuurlijk rustgevende en slaapbevorderende stoffen. PharmaNutrics bundelde ze in het natuurlijke voedingssupplement Serotomix Plus.

Ons natuurlijk supplement Serotomix Plus zorgt opnieuw voor balans

Serotomix Plus bevat behalve saffraan en groene thee-extract ook een uitgebreid vitamine B-complex. Extra zonnevitamine D remt depressieve en angstgevoelens.

Inositol in Serotomix Plus vermindert het angst- en stressniveau in de hersenen, terwijl GABA helpt tegen slapeloosheid. Serotomix Plus is aangevuld met de krachtige brain supplementen N-acetyl-L-tyrosine en L-phenylalanine, die worden omschreven als de motor van onze gelukshormonen. Serotomix Plus beschermt zo op een natuurlijke manier tegen een sluimerende winterdip.

Serotomix Plus is er in verpakkingen van 60 en 120 capsules. Voeg Serotomix Plus hieronder toe aan je winkelmandje.

Jouw winterdip tackelen op een natuurlijke manier?

Laat je persoonlijk adviseren over onze voedingssupplementen.

Contacteer ons

Gerelateerde berichten

Detox kuur beginnen na de kerst- en nieuwjaarsperiode? Zo doe je dat lees meer
Detox kuur beginnen na de kerst- en nieuwjaarsperiode? Zo doe je dat

Wil je na de kerst- en nieuwjaarsperiode een natuurlijke detox kuur beginnen? PharmaNutrics vertelt waarom een detox kuur goed is voor lever en gal en […]

Migraine: welke voedingssupplementen helpen aanvallen voorkomen? lees meer
Migraine: welke voedingssupplementen helpen aanvallen voorkomen?

Ben jij een van die ongeveer 15% Belgen die regelmatig een migraine aanval heeft? Dan besef je ten volle de impact van migraine op het […]

Vaak angstgevoelens? Breng lichaam en geest op een natuurlijke manier tot rust lees meer
Vaak angstgevoelens? Breng lichaam en geest op een natuurlijke manier tot rust

De jongste jaren zijn we ons meer bewust van het belang van mentaal welzijn. Dat is belangrijk. Toch zijn er nog veel mensen die kampen […]