Veilig betalen

Gratis levering boven €35

Verzending zelfde dag

Binnen 14 dagen retourneren

tijdelijk 10% korting op jouw eerste bestelling met code #pn10new

close menu

Astma verlichten met een ontstekingsremmend supplement?

Elk jaar vindt op de eerste dinsdag van de maand mei Wereld Astma Dag plaats. Er is dan extra aandacht voor de symptomen van astma en de verschillende behandelmethoden. Wist je dat ook een ontstekingsremmend supplement de longen beschermt en de symptomen van astma verlicht?

De drie A’s van astma: aanval, allergie en aanleg

Astma is een chronische ontsteking van de luchtwegen. We kennen astma het best door de term ‘astma-aanval’. Tijdens een aanval zwelt de binnenkant van de luchtwegen op en trekken de spiertjes eromheen samen. Op dat moment kan het slijm niet meer weg en wordt ademen lastig. Kenmerkend zijn het fluitend geluid, hoesten en kortademigheid.

Allergie? Een astma-aanval kan worden uitgelokt door geuren en prikkels (tabak, parfum,…). Ook allergenen zoals huisstofmijt, pollen en huidschilfers van huisdieren kunnen een aanval triggeren.

Een exacte oorzaak van astma aanduiden, is moeilijk. Wel is inmiddels geweten dat aanleg en erfelijkheid een rol spelen. Het is echter niet zo dat wanneer een van je ouders astma heeft jij per definitie ook astma zult ontwikkelen.

4729

Enkele tips om de symptomen van astma te onderdrukken

  • Probeer zo gezond mogelijk te leven. Niet roken is de logische eerste stap, zeker voor mensen met extra druk op de longen. Probeer een gezond voedingspatroon aan te houden met voldoende groenten, fruit en gezonde vetten.
  • Weet wat jouw astma prikkelt. Vermijd dat je thuis of op je werkplek in contact komt met deze triggers.
  • Sporten met astma? Ja, natuurlijk! Er zijn zelfs enkele voordelen. Duursporten vergroten de zuurstofopname. Sporten helpt bovendien om je ademhaling onder controle te houden. Zorg altijd voor een uitgebreide opwarming waarin je longen goed worden voorbereid. Overleg met je arts alvorens je start met sporten.
  • Voeg Selenium 200, een natuurlijk ontstekingsremmend voedingssupplement van PharmaNutrics, toe aan je voedingspatroon.

Ons supplement Selenium 200 beschermt de longen en verlicht symptomen van astma

Selenium 200 is een natuurlijke ontstekingsremmer met een beschermend effect voor de longen. Het is aangetoond dat mensen met een seleniumtekort veel vatbaarder zijn voor infecties zoals bronchitis en longontstekingen.

Ons voedingssupplement Selenium 200 bevat de organische vorm L-selenomethionine. L-selenomethionine heeft een heel hoge biologische beschikbaarheid en wordt optimaal opgenomen door het lichaam.

Selenium 200 is er in verpakkingen van 100 en 200 tabletten. Voeg Selenium 200 hieronder toe aan je winkelmandje.

Jouw astma behandelen op een natuurlijke manier?

Laat je persoonlijk adviseren over onze voedingssupplementen.

Contacteer ons

Gerelateerde berichten

Wat zijn de voordelen van een supplement met L-proline? lees meer
Wat zijn de voordelen van een supplement met L-proline?

L-proline als supplement is nog niet zo breed bekend. Het is nochtans erg belangrijk voor onze gezondheid. Zo helpt het bij de vorming van collageen. […]

Verzwakte spieren? Dit zijn de oorzaken en oplossingen lees meer
Verzwakte spieren? Dit zijn de oorzaken en oplossingen

Heb je het gevoel dat je minder kracht hebt in je spieren dan vroeger of dat je spiermassa bent kwijtgeraakt? Een supplement met L-leucine versterkt […]

Hoe op een natuurlijke manier een hoge bloeddruk verlagen? lees meer
Hoe op een natuurlijke manier een hoge bloeddruk verlagen?

Ongeveer 1 op 4 Belgen heeft een te hoge bloeddruk. Bij 65-plussers is dat zelfs de helft. Bij heel velen van hen blijft dat onder […]