Veilig betalen

Tijdelijk gratis verzending

Verzending zelfde dag

Binnen 14 dagen retourneren

tijdelijk 10% korting op jouw eerste bestelling met code #pn10new

close menu

Erectieproblemen: wat zijn de voordelen van voedingssupplementen?

Erectieproblemen komen vaker voor dan je denkt. Er wordt echter niet makkelijk over gepraat. Het maakt nochtans deel uit van een natuurlijk verouderingsproces. En de jaren halen ons vroeg of laat allemaal in. Erectieproblemen oplossen is niet eenvoudig. Als een erectieprobleem kan worden opgelost met een natuurlijk voedingssupplement, hangt af van de oorzaak. Hou er rekening mee dat een supplement geen wondermiddel is.

Erectieproblemen oplossen? Is de oorzaak psychisch of lichamelijk?

Het is dus belangrijk om de diepere oorzaak van het erectieprobleem te kennen. Zo zijn er

  • Erectieproblemen door stress, depressie, spanning en vermoeidheid. Constante stress kan ervoor zorgen dat het krijgen en behouden van een erectie lastig is. Bovendien ontstaat na verloop een vicieuze cirkel waarbij faalangst om de hoek komt loeren.
  • Erectieproblemen die een medische oorzaak hebben. Zo kan een vernauwing van de bloedvaten of verminderde elasticiteit van de bloedvaten de bloedtoevoer naar de penis hinderen. Ook prostaatproblemen kunnen de erectie en het libido beïnvloeden.
155

Ons supplement L-arginine 500 boost het libido en verbetert de kracht van de erectie

Het aminozuur L-arginine zorgt voor een verhoging van het gehalte aan stikstofmonoxide. Die verhoogde stikstofconcentratie in het bloed heeft een ontspannend effect op de vaatwanden. Dat zorgt voor een verhoogde bloeddoorstroming naar de penis. De erectie komt zo makkelijker tot stand en kan langer worden behouden. L-arginine 500 is er in verpakkingen van 60 capsules en 120 capsules.

Koop L-arginine 500 samen met Circulix Plus en Energix Plus in de Libibox

De Libibox combineert de sterktes van onze natuurlijke supplementen L-arginine 500, Circulix Plus en Energix Plus. Net als L-arginine 500 stimuleert Circulix Plus de bloedsomloop. De werking steunt op natuurlijke beschermers van de bloedvaten zoals druivenpitten (OPC’s). Ook citrus-bioflavonoïden dragen bij tot een beter en gezond doorbloedingscircuit. Energix Plus tot slot is een natuurlijke stressremmer en helpt tegen vermoeidheid. Het brengt de hormoonhuishouding in evenwicht en geeft mentale en fysieke kracht.

Voeg L-arginine 500 en de Libibox hieronder toe aan je winkelmandje.

Meer weten over het gebruik van L-arginine ?

De experts van PharmaNutrics beantwoorden al jouw vragen.

Contacteer ons

Gerelateerde berichten

Een winterdip? Serotomix Plus helpt je door de donkere dagen lees meer
Een winterdip? Serotomix Plus helpt je door de donkere dagen

Heb je een winterdip of wil je een winterdip voorkomen? Ben je vermoeid, prikkelbaar en word je meegesleurd in negatieve gedachten? Met een natuurlijk steuntje […]

Versterk je afweersysteem met een natuurlijk voedingssupplement lees meer
Versterk je afweersysteem met een natuurlijk voedingssupplement

Tijdens de koude herfst- en wintermaanden stellen virussen en bacteriën het afweersysteem op de proef. Onze immuniteit kan dan een stevige boost gebruiken. Onze hoogwaardige […]

Natuurlijke tips om buikpijn en darmkrampen te verminderen lees meer
Natuurlijke tips om buikpijn en darmkrampen te verminderen

Buikpijn en darmkrampen geven een overheersend onaangenaam gevoel. Vaak gaan ze samen met winderigheid, misselijkheid en zure oprispingen. Ons goed in ons vel voelen begint […]