Veilig betalen

Tijdelijk gratis verzending

Verzending zelfde dag

Binnen 14 dagen retourneren

tijdelijk 10% korting op jouw eerste bestelling met code #pn10new

close menu

Last van artrose? Ons supplement met glucosamine vermindert gewrichtspijn

Artrose komt vooral voor bij 65-plussers, maar ook jongere mensen kunnen artrose ontwikkelen. Typische artrose symptomen zijn pijn aan de gewichten zoals knieën en heup. De gewrichten voelen ‘s morgens stram aan. Onze voedingssupplementen met glucosamine verlichten de kenmerkende gewrichtspijn die met artrose gepaard gaat.

Wat is artrose nu eigenlijk en wat is de functie van kraakbeen?

Bij artrose is er sprake van afslijting van het kraakbeen in de gewrichten. Vandaar dat we het ook slijtagereuma noemen. Het kraakbeen dient als schokdemper om de botten goed in elkaar te laten passen en het gewricht soepel te houden.

Met ouder worden, door overgewicht of extremere belasting op jonge leeftijd (sporten, zwaar fysiek werk), wordt het laagje kraakbeen echter steeds dunner. De schokdemper valt dan beetje bij beetje weg en ook de soepelheid verdwijnt, waardoor de gewrichten stijver worden.

3519

Artrose verlichten? Deze eenvoudige tips verminderen symptomen van artrose

  • Beweeg voldoende. De symptomen van artrose zijn erger bij lang stilzitten (of ’s morgens na het slapen).
  • Artrose komt vaker voor bij mensen met overgewicht. Probeer, zeker bij beginnende klachten, wat af te slanken. Zo komen je gewrichten minder onder druk.
  • Onderzoek heeft aangetoond dat artrose klachten minder zijn bij goed weer. Met andere woorden: zoek de zon en warmte op wanneer het kan.
  • Vul je voedingspatroon aan met Flexi Plus, een natuurlijk voedingssupplement van PharmaNutrics .

Ons supplement Flexi Plus verlicht artrose en andere gewrichtspijn

Flexi Plus bevat glucosamine. Glucosamine is heel belangrijk voor het herstel van beschadigd gewrichtskraakbeen en de bestrijding van ontstekingsprocessen in de gewrichten. Chondroïtine is het ondergewaardeerde broertje van glucosamine. Van beide is aangetoond dat ze artrose met een factor vier afremmen. MSM (Methyl Sulfonyl Methaan) is een vorm van organisch gebonden zwavel. Al in de Oudheid was baden in zwavelrijke hete bronnen een geliefde methode om reumatische pijn te milderen.

Extra vitamine C remt kraakbeenslijtage af. Vitamine C speelt een belangrijke rol bij de aanmaak van kraakbeencollageen. Vitamine D3 in Flexi Plus zorgt ervoor dat de mineralen calcium en fosfor goed worden opgenomen in de botten. Het geeft extra botsterkte. Flexi Plus is zo een totaalpakket dat op een natuurlijke wijze strijdt tegen artrose en gewrichtsaandoeningen.

Flexi Plus is er in verpakkingen van 90 en 180 tabletten. Voeg Flexi Plus en andere supplementen hieronder toe aan je winkelmandje.

Jouw gewrichtspijn behandelen op een natuurlijke manier?

Laat je persoonlijk adviseren over onze voedingssupplementen.

Contacteer ons

Gerelateerde berichten

Een winterdip? Serotomix Plus helpt je door de donkere dagen lees meer
Een winterdip? Serotomix Plus helpt je door de donkere dagen

Heb je een winterdip of wil je een winterdip voorkomen? Ben je vermoeid, prikkelbaar en word je meegesleurd in negatieve gedachten? Met een natuurlijk steuntje […]

Versterk je afweersysteem met een natuurlijk voedingssupplement lees meer
Versterk je afweersysteem met een natuurlijk voedingssupplement

Tijdens de koude herfst- en wintermaanden stellen virussen en bacteriën het afweersysteem op de proef. Onze immuniteit kan dan een stevige boost gebruiken. Onze hoogwaardige […]

Natuurlijke tips om buikpijn en darmkrampen te verminderen lees meer
Natuurlijke tips om buikpijn en darmkrampen te verminderen

Buikpijn en darmkrampen geven een overheersend onaangenaam gevoel. Vaak gaan ze samen met winderigheid, misselijkheid en zure oprispingen. Ons goed in ons vel voelen begint […]